Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag ser ingen skillnad på oss två, bara att du är mycket sötare då


Jag vandrar samma väg som du

Den här dikten är tillägnad bara till dig,
en liten och ganska meningslös gåva ifrån mig.
(Men ändå)

I den här texten vill jag förmedla hur mycket jag uppskattar av den kärlek som du hela tiden ger,
att varje kväll så sitter jag och ber.
(För dig)

Jag är otroligt stolt över att du finns kvar vid min sida,
vi två tillsammans, ska kämpa tills vi slutar lida.
(I 1000 år om det behövs)

Hur mycket du än gråter,
hur trasig du än är,
så kommer jag att alltid finnas där.
(Hos dig)

Tvivla aldrig på att kärleken mellan oss försvinner,
glöden är så stark att den lätt vinner.
(Den bränns)

ETT ANDETAG IN, ETT ANDETAG UT
ska vi sluta andas?
ETT ANDETAG IN, ETT ANDETAG UT
vi fortsätter att andas.
(För i himlen kan vi tappa bort varandra och den risken tar jag inte)
[Du, jag och mörkret]




Fri vers av div-lilly
Läst 292 gånger
Publicerad 2007-07-16 23:02



Bookmark and Share


  Lollan_
jag gillar vanligtvis inte rim så mycket, men här passar det verkligen in. Hela texten är jättebra, och med de där paranteserna är det otroligt. Den är verkligen helt otroligt fin men jag tycker kanske du ska ta bort det allra sista
*[Du, jag och mörkret] *
Jag tycker det blir bättre avslutning om du tar bort det lilla. Annars är den verkligen helt perfekt, tror jag ska bokmärka det här,
:)

*
2007-07-19
  > Nästa text
< Föregående

div-lilly
div-lilly