Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och du var så tiny small,


Six weeks under

 

Jag är trasig innanför

linningen,

jag har en ensam mage

och det saknas något där, det saknas någon mellan dina och mina armar



Hjärtat, jag älskar dig
fast du var så liten




Fri vers av volatile
Läst 598 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-17 13:54



Bookmark and Share


  ulli
du berör ända in i ryggmärgen.

du är helt strålande!
2009-03-29

    ej medlem längre
Oh. Jaa. Jag alskar dina ord, men grater sorg over dem.
2007-09-04

  K*
rubriken är by the way
asbra den med
2007-08-13

  K*
oh :/

fan

en armborstpil rätt i solarplexus
2007-08-13

  Jer
En tydlig minnesbild framhävs,
av egna uppleveser av samma ting...
olika erfarenheter, ändå lika.
Du behandlar frågan känslofullt
samt med sanna, fina ord.
@--->------>----------
2007-08-04

  ospray
Oj va fint
känslosamt o sorgligt
2007-07-17
  > Nästa text
< Föregående

volatile
volatile