Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När du inte får som du vill, kan du alltid...


Vända ändan till


Jag önskar att jag var sårlös,
tårlös och viktlös,
hade vingar,
samt vore obotligt ambitiös
Men jag har bara mage,
att vända upp min ända
retligt amoröst pompös




Fri vers av Carola Jeryd
Läst 343 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-18 03:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för