Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min lena vackra vän

 

Mina fötter möte dig, du var så len och vacker.

Jag lyssnade med kroppen på din förtvivlade sorg,

jag förstod inte, hur kan något så vackert  och mjukt

ha så fruktansvärt mycket sorg och förtvivland ?

Jag gick runt och letade, jag hittade snart svaret till din tomhet och sorg....

Jag förstår den nu och kan dela den med dig.....

"Jag ska följa dig i din frigörelse, jag ska finns vid din sida,

 nu är vi två....."

"Håll modet uppe,  ge inte upp,  kämpa vidare fast det känns tungt,

vi har målet nära nu....."

Snart kommer ljuset och stjärnor föds.......




Fri vers av sabina stark
Läst 462 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-07-18 12:22



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Akta dig för solstormar...
En mycket vacker text.
2007-07-23

  Anna Nickolausson
väcker frågor men genom mystik även en vacker känsla inombords
2007-07-19

  Ronny Berk
\"nu är vi två...\" men vilka... ser jag bilder av människor... eller ...
skriver du i gåtor... av mjukheter som ...
2007-07-18
  > Nästa text
< Föregående

sabina stark
sabina stark