Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kurragömma

Vad jag egentligen vill säga är att jag hoppas ingen förstår
eller ser
Tiger
Förvrider
Pinsamt pinsamt pinsamt
Tiger
Förvrider
Putsar karossen




Fri vers av Frans Nilsson
Läst 268 gånger
Publicerad 2007-07-18 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frans Nilsson
Frans Nilsson

Mina favoriter
Livsglädje