Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosorna du gav

 

 

Taggade rosor på min barm

mina händer blöder svetten lackar såren

svider och hjärtat är alldeles svart

har varit så de senaste åren

 

Dina händer runt min hals en kniv mot mitt öga

hotar att aldrig mer se något alls

 

Du frågade om jag älskar dig

och jag vet inte vad jag ska svara




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 180 gånger
Publicerad 2007-07-18 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*