Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ompublicerad gamling...


mellan lava och äppelblom


Så syntes du mig en gång
stående mellan lava och äppelblom

en bärnsten i din hand

jag såg en tusenårig humla
skymta mellan din tumme och din hals
och strök dig in i närvaro

men jag såg aldrig
klockpendeln i rörelse
endast en vindil
som sökte sin väg
i skarven mellan förening
och förgänglighet

kanske var vi endast skuggor
i en ljusreflexer som som skymtade
men aldrig riktigt fanns annat än
på varsin sida av två liljeblad.




Fri vers av _Mian_
Läst 772 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-07-19 14:29



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Vackert ordsnidat. En text som är värd att återkomma till.
2008-09-12

  Carola Zettergren
Fenomenalt bra poetat!!!
Underbart!!!
2008-03-18

  Gunwale VIP
Åh! Ah! Instämmer med Cathy-med-kakformen!
2007-07-19
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_