Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tack


Svart, Svartare gör Snygg

vad har jag blivit -

säg det du bästa vän -

alla som jag älskar försvinner alltid till slut -

jag kommer svika dig till slut -

jag kommer såra dig -

jag bär min snygga sorg -

på min svarta dyra jacka -

full av falska tankar -

kan jag inte laga mig -

utanför all tid försvinner alla känslor -

jag är samma -

du är någon ny -

vad har jag blivit




Fri vers av Jonathan Mattebo Persson
Läst 500 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-20 04:02



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Bra skrivet, känslan känns igen.
Får mig också att tänka på en underbar sång.
Vet inte om orginalet med Nine Inch Nails är bättre än Mr. Johnny Cashs underbara tolkning.

Några rader ur \"Hurt\" :

...

what have I become
my sweetest friend?
Everyone I know,
goes away in the end.

... I will let you down
I will make you hurt

... full of broken thoughts
I cannot repair

Beneath the stains of time
The feelings disappear
You are someone else
I am still right here

...

Musik är en bra inspiration.
bra skrivet!
2007-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Jonathan Mattebo Persson
Jonathan Mattebo Persson