Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Början utan räkning

 

 

Katastrofer passerar min väg

min bil jag aldrig kunde köra

hackar sig fram längs ett lands väg

ett land som inte passar likt handsken till min hand

 

Du är en svart katt korsande springande

rusande ödsligt susande över min väg

 

Du är korpen som vilar vilar vilar vid min gravs huvud

och du glömmer alltid alltid att det är inte hur du börjar som räknas

det är hur du slutar

 

och var mig ärlig nu

Kommer du verkligen att vara här

när Jag väl slutar

 




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 183 gånger
Publicerad 2007-07-20 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*