Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fången

 

 

Kedjor skapade av dina nervtrådar

är nu slutna om mina ynkliga händers leder, handleder

Ett knysst eller ett rysst och dina nerver slår sin knut

om min bara nakna hals

 

Förlamningen din kyss gav börjar nu verka av

och jag inser mer och mer att jag är mer fången

än vad jag är här villigt

 

Måste bryta loss

Kampen kan börja mellan oss




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-20 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*