Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att höra till. att vara en del av något.

 

jag vaknade i en säng med rena vita lakan, fönstret stod på glänt och solstrålarna kittlade mig på pannan. 

vill ni leka kurragömma? okej, jag gömmer mig under en flik av täcket, leta nu!

morgonens glada skratt nådde mitt öra och lockade fram ett leende på mina läppar. en ljum bris svepte genom mitt soliga rum.

vill du dansa? okej, du för, så dansar jag för fjärilen som följde med dig in!

gräset under mina fötter var fuktigt och mjukt att kliva i, blommorna doftade rent och klippan sluttade skarp ned, där vinden ven.

vill du att jag hoppar? okej, jag sträcker ut mina armar, litar på dig och faller tillsammans med tårarna av glädje över att äntligen få bli en del av dig.




Fri vers av Tiili
Läst 207 gånger
Publicerad 2007-07-20 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tiili
Tiili