Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem e perfekt?

vem är egentligen
perfekt?
jo hon där,


vad kan vara
perfekt?
jo kanske när pappa
fixar teven,

vad är perfekt?
drömmar,





Fri vers av Elli
Läst 294 gånger
Publicerad 2007-07-20 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elli

Mina favoriter
VACKERVACKERVACKER