Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... till Barakha


Förmiddagsbesök





Nyss fick jag fint besök
glädjen som tittade in
lagom till elvakaffet


nu skall jag verkligen
bjuda till så den stannar


i alla fall till påtåren



vill det sig riktigt väl
stannar den hela dagen




Övriga genrer av Bim
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-22 11:33



Bookmark and Share


    Maria Malm
Trevligt när glädjen kommer på besök.
2007-07-22

  Lilla My* VIP
Glädjen på besök redan till elvakaffet! En glädje god att dela med sig av...o den smittar*:) Fint skrivet**
O jag sänder över en påse äkta glädjekringlor nu till eftermiddagskaffet**;)
2007-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Bim