Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
where are we? what the hell is going on?


Hjärtklappning

små
små
öppna munnar
gapar förvånat

efter svar och blod
till frukost

små
små
springor
är dina ögon

blundar
för mig

springer ifrån

hon
skriker
sprutar vätska

tårar
låtar
nostalgi

hon dunkar huvudet i väggen
fan
det enda du behövde
göra
var att fråga henne
\"vad vill du?\"

hon tar livet av sig
i en annan stad

för din skull

hide and seek
jag spyr
blod

som aldrig kommer

var är vi? vad fan händer?

sommar
sticker sig kvar
vill inte sluta
blöda

snurra
mig
jag vill bort igen
men
måste sluta

rymma

till det som gör ont

fulla människor
sopar igen spår

tomma knull
fyller hål

i dåtidens sorg

\"du är full\"
blir mitt mål

i nutidens rädsla

[lämna mig inte]




Fri vers av fou
Läst 154 gånger
Publicerad 2007-07-22 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fou