Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Confused

Jag vet inte vad jag ska göra
I mitt huvud svävar tusen tankar
Tankar om dig, om er.
Kärleken är den stora frågan, frågan som inte
har något svar.
Jag är rädd för att förlora, gå miste om någon
och något som jag tycker så otroligt mycket om.
Jag har dig i min famn, din hand i min och dina läppar mot mina
Du är min och jag är din.

Han försöker nå mig, kyssa mig. Men det går inte.
Jag känner något som var längesen jag kände.
I magen finns de fjärilar som inte vet vart dom ska ta vägen.
Jag vet inte vad jag ska välja och ta vägen. Jag vet inte vad jag känner,
för honom. för den andra.
Jag vill sakta försvinna här ifrån ett tag, men bara ett tag.

du har varit min, och jag har varit din länge nu. Åren har sakta gått framåt.
Vet inte när allt kommer ta slut?
Jag vill inte att allt ska bli ett minne blått,
De började vi, och det ska sluta vi. Men där i mellan vill jag se var livet har att erbjuda. Erbjuda för bara mig.
Leva livet som en fest. Utan tänka på vad jag göra som är rätt och fel.

Det sista jag vill är att såra dig,




Fri vers av Marielle
Läst 349 gånger
Publicerad 2007-07-23 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marielle
Marielle