Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låten

Låten spelas om och om igen i mina högtalare.
Det är som örongodis.
Jag lyssnar på den för den handlar om dig.
Ditt namn.
Det förmedlar så mycket till mig, om dig.
musik är kärlek.




Fri vers av Marielle
Läst 360 gånger
Publicerad 2007-07-23 12:41



Bookmark and Share


    RebeccaW
Jepp, så rätt, så rätt:)
Bra skrivet!
2007-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Marielle
Marielle