Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälp mig

Hjälp mig !
Snälla någon.
Ta upp min tyngdlösa kropp och bär mig.
Jag orkar inte mer, orkar inte bära min kropp ett enda steg till.
Det har bara blivit för mycket med allt nu.
Alla tankar i mitt huvud gör mig illamående.

Hjälp mig!
Snälla någon.
Jag vet inte vart jag ska ta vägen och
vad jag ska välja.
Allt är så svårt och komplicerat.
Hjälp mig upp, bär mig.




Fri vers av Marielle
Läst 394 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-23 12:47



Bookmark and Share


    stellaa
jag vill också bli uppburen, precis som du. samma sak igen, du har fångat min känsla. fan vad bra du skriver! :)
2007-09-23

  albertina
Stark text som får mig att minnas när jag ropade efter hjälp, när min kropp var tung och hjärtat svek mig. Det är svårt och den ända man egentligen kan lita på är sig själv i sånna livskriser. Jag hoppas att du finner din väg. Denna berör mig mycket=)
2007-08-22

  Jeny
Hoppas att det har löst sig det där. Annars finns jag :) Det kändes åtminstone soma tt det löst sig i inlägget du skrev efter. Fint skrivet hursomhelst !
2007-08-09

  tingeling
önskar av hela mitt hjärta att du finner någon som kan bära dina tyngder. Jag gillar din dikt skarpt och jag vet precis hur det känns.
2007-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Marielle
Marielle