Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjugotredje juli-07



Tankarna flöt omkring
likt oskrivet bläck


inte ett ord
kunde hon finna

i enformigheten


kunde det vara så
att axeln till livets vågskål

hade hoppat ur led




Övriga genrer av Bim
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-23 13:49



Bookmark and Share


  SandraEriksson
Bra :D
2010-10-19

    legolas
Ja, du bim. Kan bara säga bravo. Det är ju så svårt att säga så mycket med så få ord, det blir vackrare att läsa och du behärskar denna konst ypperligt.
2007-08-09

  Jer
Din lyckodag!
Snyggt fångat tycker jag.
2007-07-23

  Lilla My* VIP
Ja jag säger detsamma vilken kanonformulering! Snyggt*Enkelt o billdlikt!!
2007-07-23

  tingeling
wow, imponerande forumleringar.. tycker om skaprt.
2007-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Bim