Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brandfara

Du lämnade mitt hjärta i brand.
Här står jag nu och brinner än.

Brandfara




Bunden vers (Haiku) av Maria Zena Viklund
Läst 418 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-07-23 14:52



Bookmark and Share


  Tärningen är kastad
En het text om jag får säga det.
2007-08-21

  Micael Axelsson
Ett hjärta berört. Brinnande vackert. Budskapet är så klart och tydligt som det bara kan bli. Hett härligt.
2007-07-28

  Micael Axelsson
Ett hjärta berört. Brinnande vackert. Budskapet är så klart och tydligt som det bara kan bli. Hett härligt.
2007-07-28

  Lejonhjärtas poesi
Underbart, bränder kan vara jobbiga och svårsläckta!
2007-07-25

  Ken Taurus
Du får satsa på en brandman nästa gång ;)
2007-07-23

  issac.a.m
det är äkta kärlek..
vackert...
2007-07-23

  Nina V A
ja när någonting brinner så är allt faran för brand stor, omtilliggande bör vara vaksamma
2007-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund