Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ROTEN TILL DET ONDA

ROTEN TILL DET ONDA

Även om du skär av
grenen till det onda
finns fortfarande
roten kvar

Mr Grapenskog




Fri vers av Mr G
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-23 18:47



Bookmark and Share


    Josse G
Det är så sant, så sant

JossG
2007-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G