Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är försent för att stoppa mig nu.

Jag har kämpat klart
Det är dags för mig att släppa taget nu
Att lämna er alla
Och jag orkar inte bry mig hur mycket jag sårar
För ni har sårat mig
Det va ju ni som fick mig att känna såhär
”vi låter henne tro att vi är hennes vänner”
Men sanningen kommer fram tillslut
Ni grundlurade mig
Utnyttjade den som redan var svag
Vad skulle du göra om du inte kunde lita på någon längre?
Om varje ord någon sa blev till någonting ont i dina öron
När saknade är så stor att den äter dig inifrån.
Skulle inte du ge upp då?

Jag ger upp
Visar den vita flaggan och tar mitt sista steg
Det är för sent att säga förlåt
För sent att försöka trösta
Inget kommer emellan det jag fruktar mest

Livet är slut.
Verkligheten finns inte och har aldrig funnits.
Himlen är bara ett påhittat ord som låter fint.
Helvetet är bara en saga.
Men jorden kanske är verklig. Tänk så kommer man bara tillbaka igen?




Fri vers av SocialPsychoFreak
Läst 377 gånger
Publicerad 2007-07-24 21:50



Bookmark and Share


  *Camilla*
ÄLSKLING DU FÅR INTE LÄMNA MIG! du har ju lovat :(
2007-07-25

  Tini Tut
Man skall aldrig ge upp. Strunta i de andra och börja lita på dig själv,och försök att börja lita till livet.Ibland måste man åka hela vägen ner i skiten,innan man hittar vägen upp igen.Det finns alltid ljus längre fram på stigen.
2007-07-24
  > Nästa text
< Föregående

SocialPsychoFreak
SocialPsychoFreak