Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt mig stödja dig

vissa stunder
vet man inte vad man ska ta sig till
och
man vet inte var man ska ta vägen

låt mig bli din tillflykt
när du känner dig vilsen
låt mig värma
ditt kalla hopp till liv

vi kan låtsas
att jag är din Gud,
den du tror på

ber du till mig,
besvarar jag dina böner.
ser jag dig falla,
drar jag upp dig
och håller dig i ett stadigt grepp
i min famn

det lovar jag dig

här
och
nu




Fri vers av joss
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-25 13:30



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Ett stort öppenhjärtligt löfte, som axlar ett stort ansvar, gentemot någon som verkar ha det svårt i Diktjagets närhet. det är fyllt med kärlek...
2007-07-27

  Micael Axelsson
Ett stort öppenhjärtligt löfte, som axlar ett stort ansvar, gentemot någon som verkar ha det svårt i Diktjagets närhet. det är fyllt med kärlek...
2007-07-27
  > Nästa text
< Föregående

joss
joss