Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslokalla är vi nog alla

Världen målas svart
Ord som tränger sig på
Känslor som slåss
Fast vi alla
Är känslokalla

Ett ord
Som målar
Grått i min värld

En mening
Som målar
Svart i min värld

Ett skratt
Som ekar
Av tomhet

Ett leende
Med tomma ögon
Som visar
Sorg

Och när
Ska vi
Börja måla
Med ljusa färger
I varandras världar

När ska vi
Ta varandras
Händer
Och hjälpa varandra




Fri vers av GatanSomTogSlut
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-25 22:09



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
då har du inte träffat mig*L* jag är full av värme.
2007-07-25

  prinscess VIP
ja det kan man undra
2007-07-25
  > Nästa text
< Föregående

GatanSomTogSlut
GatanSomTogSlut