Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Era ord

Ett hjärta
Fyllt med smärta
Ett litet liv
Det är bara att ta ett sista kliv

Sen får jag virvla runt
Bli kastad mot stenar
Det är som att åka karusell
Pirret i magen, längtan i rösten

Det är så enkelt
Att kasta sig ut
Varför står jag då kvar
på jorden
Som om jag inte vågade
Låta allt ta slut
Men varje gång jag står där
Är på väg att ta mitt sista kliv

Då fyller era röster mitt hjärta
Med liv

Era ord tinar upp lite av min frusna själ
Era armar griper tag i mig


Jag vänder om, går därifrån

Kanske finns det lite hopp och tro i mig
Lite längtan efter att få se livets ljus

Om jag kastar mig i älven
Och låter tiden gå
Till vintern då allt fryser
Blir jag Isprinsessan
Som ni så länge väntat på..




Fri vers av GatanSomTogSlut
Läst 292 gånger
Publicerad 2007-07-25 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GatanSomTogSlut
GatanSomTogSlut