Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en annan 12

iblan kan det vara
problematiskt
att vara en annan

men för det mesta
är det ganska skönt
att kunna säga

en annan

om man säger




Fri vers av Anders P VIP
Läst 166 gånger
Publicerad 2007-07-26 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP