Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när änglar faller

kroppar faller tungt
krossas mot marken

vingar singlar sakta
landar mjukt

oskadda kan de
återanvändas




Fri vers av Anders P VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-19 09:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Detta är ju den - för oss här på jorden bittra sanning! Du har fångat singlet fint här!
2008-01-19

  Michaela Dutius
Mycket hård och mycket spröd- kan vingar återanvändas?
2008-01-19

  Maria Zena Viklund
en mycket bra återanvänding, ja!
2008-01-19

  Larz Gustafsson VIP
Emellertid finns det en fallen ängel (och hans följeslagare) som aldrig kan återanvändas...
2008-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP