Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

paradoxala projektiler


nysläppt fågelskit
små bomber i luftens rum
men dock inget krig




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 393 gånger
Publicerad 2005-04-01 08:01



Bookmark and Share


  Yngvor
Perfekt!
2005-04-01

  JMR
Härlig, precis som en morgon rap....
2005-04-01

  Cattis Rönn
morgonskratt här...kul och finurlig text...Gillas mycket!!
2005-04-01

    carimba
*ha* precis, så dom kan man skita i... den här gillar jag, den är rolig med budskap
2005-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP