Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill inte dö med skam

jag vill inte skämmas.
för det jag
gör.
varför är jag inte
bara den jag är?
är jag rädd
att förlora
något?
varför skämms jag?
kan jag inte låta dom
acceptera mig?
som jag är?


jag vill inte
dö med skam.




Fri vers av Elli
Läst 292 gånger
Publicerad 2007-07-27 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elli

Mina favoriter
VACKERVACKERVACKER