Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärndöd

Hjärndöd på morgonen
Hjärtflimmer under dagen
Hungrig vid kvällningen
Berusad under natten
Släck din törst
och gå först
över bron efter vatten

Sov, efter alla dessa cig
eller gå och ta en till
Whiskyn ropar tyst och måttlig
Jag kan inte sitta still!

Det är slutet på världen
och ändå början
Ryckigt värre går färden
svårt tyngd av sorgen

Copyright© Mats Lundmark 2007




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 331 gånger
Publicerad 2007-07-29 09:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP