Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
smärta kärlek


Älskarens vånda!

Älskarens vånda!
Om varje älskare får sin älskade
Skulle ingen i denna värld vara olycklig
Om älskarens hjärta kunde synas för sin älskare
Skulle älskaren lämna denna värld och följa kärleken
Om du kunde se älskarens passion och längtan
Skulle du bli religiös.
Om varje hjärta fick välja sin själsfrände
Skulle hela universum dansa i extas.
Om varje älskare öppnade sitt hjärta helt
Skulle alla lovprisa kärleken




Fri vers av Amoreboy
Läst 327 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-29 11:38



Bookmark and Share


  Nanno
precis så är det..du kunde inte ha skrivit det bätte..
Mycket bra poesi..
2007-10-05

  Agnes Scott
Äkta poesi! Jag älskar titeln. Hela dikten är sådär underbart poetisk att man ryser!
2007-09-16

    Silverbjer
\"Om du kunde se älskarens passion och längtan
Skulle du bli religiös.
Om varje hjärta fick välja sin själsfrände
Skulle hela universum dansa i extas.\" Mitt favoritstycke! Ren poesi, såndär som får en att smälta.
2007-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Amoreboy