Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga Skuggor Utan Ljus







fläckar av någonting svart
dansar i mitt kalejdioskop
och jag förstår inte
hur fåglarna kan fortsätta att sjunga





ihopknutna skosnören hindrar mig att fly

dräpta sanningar hindrar mig från att ljuga

medans du tvingar mig att tänka







och nu när jag vilar i saknadens sönderlängtade lakan
undrar jag vem stjärnorna egentligen lyser för

varför kan du inte bara stanna
en livstid till?











elden brinner inte utan syre
(jag tror att någon har lagt en filt över mig)






































Fri vers av Juliaah
Läst 453 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-29 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Juliaah
Juliaah