Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trettionde juli-07







inspirera mig
genera mig

väck mig
ur min djupa sömn



svep ord
i vackra slöjor
med band av siden
och pärlemor

dansa ljudlöst
lätt som brisen

få mig att skratta
om bara för stunden



jag längtar dit
där glädjen bor




Övriga genrer av Bim
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-30 12:05



Bookmark and Share


    legolas
En enkelhet i ditt skrivande som är så svår att uppnå. Och dessa ord säger så mycket.
2007-08-09

  Tothem
Åhh .... hur även jag längtar dit!
Tack Bim!
2007-08-04

    tapetklister
så enkel och just därför så bra! :)
2007-08-04

  wayward - taiga
den här är så anspråkslös och fin i all sin önskan, om så än för en liten stund, att nu tråras mina irisar och jag vill dricka kaffe och äta sockerkaka.

kram till dig, dagen efter, liksom..
2007-08-01

  ospray
Härligt skriven
2007-07-30

    Maria Malm
Fina ord om önskan bort till mer glädjefull plats.
2007-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Bim