Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elevernas skrik

 

 

Svarta stön gnyer i natten

en brusten livmoder sönder på marken

kyrkans dörrar är- stängda

Svarta änglar gnyer

spinner nattsvarta illusioner

som får oss att gå- galna

 

Naglar drar över svarta tavlan

elevernas skrik gnisslar trummor brister och hammare slår

en spik i almenackan och den sista dagen av frihet är död




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 223 gånger
Publicerad 2007-07-30 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*