Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT FINNA GLÄDJEN HOS EN

ATT FINNA GLÄDJEN HOS EN

Den som tror sig finna
glädjen bland
tusentals människor
finner den hos en.

Mr Grapenskog







Fri vers av Mr G
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-30 21:45



Bookmark and Share


    Josse G
Mycket bra text
Rent underbar

JossG
2007-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G