Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smörblomsängar


Det går en pojke över smörblomsängar
han sjunger tyst på en liten sång
han plockar de gula en efter en
och sommarnatten är ännu lång

Borta vid grinden där står hon
lika späd och vacker som igår
hon väntar på att pojken ska komma
så att hon hans mjuka kyss får

Hon ser hur han går i det gröna
hon hör hur han sjunger sin sång
och hennes hjärta klappar så fort nu
men vägen mellan dem är ännu lång

Men när han står där framför henne
och hon just ska ta hans hand
då försvinner han så fort igen
till hennes fantasis eviga land




Fri vers av Elie
Läst 497 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-01 12:15



Bookmark and Share


  Freeman
Åh vilken saga....ljuva bilder föds i samma ögonblick som man läser orden...en tavla har du gjort...inte av färger och linjer, utan med dina väl valda och vackra ord! --<-<<@
2007-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Elie