Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskad-Älskade

Jag är älskad o den älskade.
Jag är liv o skapelse
Död o förödelse

I allt o intet
Närvarande genom sinnet.

Väcker liv
Väcker hopp
Väcker mig upp

Hjärtats mod bygger broar
Över lidandets flod
Ett hjärta fyllt av sanning
Omvandlar jaget sin egen förvandling
Över allt som är o har varit brister
Och blir till en kärleksförklaring

En enda Gudomlighet
En evig frid
En lust att bara vara i detta allomfattande liv.

Att vara eller inte vara är inte frågan.
Du är ett i dem båda.





Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 342 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-01 20:46



Bookmark and Share


  issac.a.m
Så underbart..
jag gillar ditt språk!! du skriver så bra ...
härliga verser med starka bilder som du målar med dina ord
2007-08-26

  Rachel Roth
insiktfullt om detta förhållande
båda i ett...
en insikt att ha utsikt från..
2007-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund