Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sandra. Försökte samla hur jag kände inför dig när du dog och lämnade mig kvar.


En förbipasserande

Hon passerar här förbi ibland
den vackraste i hela detta land
hennes blick till solen tanken för
-henne ska jag älska tills jag dör

Hennes blick och lugna röst
hennes kropp och unga bröst
bedårar mig och djupt berör
-henne ska jag älska tills jag dör

Om så himmlen och jorden välvas om
och stormarna och ovädren kom
om regn och hagel allt förstör
-henne ska jag älska tills jag dör




Fri vers av Ililja
Läst 457 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-01 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ililja