Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...

att jag skulle sjunka så lågt
missmodet trycker ner mig dag efter dag
hur kunde jag
hur kan jag leva
fortsätta leva




Fri vers av Ililja
Läst 368 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-19 12:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sanna ord men önskar dig framgång o glädje, livet är värt att leva!
2008-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Ililja