Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar till slutet

Du fria, jag avundas dig
bakom lövverken tusenfallt
sirrande upp på himlavalvet
mitt hjärta äro kallt

Jag känner mig bedragen
ehuru jag kan komma ur min gömma
litandes på himlavalvet
vill sluta le, vill sluta drömma




Fri vers av Ililja
Läst 368 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-20 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ililja