Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skoldagar

Jag sitter här med aristokrater och idioter
fäller kommentar, idioti
hånord smäller
över intelligens, fina välvda ord

Onödigt vetande, surrande
från mannen vid gatuhörnet
Tjocka lår, gömd i vrån
de är oseende, men ser

Betraktar Marie Antoinette
Solfjädrar, siffror talar på blanka papper
Min egen franska revolution

Himlande ögon, suckar
Men jag talar ändå!




Fri vers av Ililja
Läst 387 gånger
Publicerad 2007-12-17 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ililja