Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tag mitt liv

ta mitt liv
innan livet tar mig
patetiskt
att man leker charader
delad,splittrad är jag
allt jag ser
klingar negativt
och mörkret sänker sig




Fri vers av Ililja
Läst 374 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-23 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ililja