Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

terapeuten och jag

Vi sitter i ett rum, han och jag
jag ska tala på hans frågor
gräver djupt, ska du?
men tomhet och tystnad
härskar vid våra fötter

Gör det ont? frågar han
men ingen smärta
Smärta mig!
jag vill skrika
vill sluta tala om meningar

Sluta och gå över,
ta mig långt härifrån




Fri vers av Ililja
Läst 368 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-18 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ililja