Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Transparenta känslor

Studerad på avstånd
slående oväder på tunna himelsvalv
betraktad över tunna linjer
det är genomskådat
för alltid transparent

Famlande, letande
trevande händer
när vinden stjäl dina ord
ofruktbar, letande efter döden
när ljusslingan slår i taket


Om det var dina ord
som skälvde
frågande på tungomål
orörda, jungfruliknande
oskulder




Fri vers av Ililja
Läst 365 gånger
Publicerad 2007-12-12 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ililja