Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framåt

Jag formar min mun, till en blåsning.

 Den lätta vinden lyfter upp dig.

Bär med dig.

Till den plats du hör hemma.

Där jag inte ser dig.

Där jag inte hör dig.

Där jag inte känner dig.

Så nästa gång jag vänder mig om.

Finns där bara luft.

Ett tomrum,

som gör att jag kan gå framåt.




Fri vers av Tezz
Läst 436 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-02 09:18



Bookmark and Share


    Snowflake
Då kommer frågan: \"Men vakuumet då?\" :O

Nej, men seriöst, fin text du har där, tjejen :)
2007-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Tezz

Mina favoriter
skavsår.