Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör rätt nu.

Det är så svårt att göra rätt beslut

Det är så svårt att veta vad som är rätt

 

Ibland är allt lite för långt borta

Ibland är allt utom räckhåll

 

Alla beslut påverkar inte bara idag

Det påverkar alla dag

Dina upplevelser formar dig

De gör dig till den du är

 

Vem vill du vara?

 

Hur ska man veta vilken väg som är rätt

Allt jag vill är att bli den du önskar mig att vara

Jag önskar jag kunde göra dig stolt

 

Jag önskar att jag var något speciellt

Att folk faktiskt märkte min närvaro

 

Att någon brydde sig




Fri vers av Skuldsamvete
Läst 259 gånger
Publicerad 2007-08-02 12:44



Bookmark and Share


    Noyle
Du har just gjort så att folk märkte din närvaro. Med den här dikten. :)
2007-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Skuldsamvete
Skuldsamvete