Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

molnskåderskan


hon la sig i gräset trots att hon visste
att det var blött

det var bara vatten och hon fruktade inte

det regnade
vilket gjorde det svårt att fokusera blicken
men hon kisade försiktigt

himlen var grå
blå

svarta moln formades till olika figurer
och sakta

började dagens föreställning




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-02 13:47



Bookmark and Share


    Agneta VIP
En ordkonstnär är vad du är.... Bravo!!
2007-08-14

    Oprofessionell
den här var lite kryptisk, fick hjärnan att jobba lite så att man förstår - vilket är bra!
2007-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP