Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moder natur vs ett rent helvete

 

 

Nå..? visslade polisen

 

Inga räknade bestämt tvångsremmens kåpa runt sin hals

Partierna av jord bakom henne vaknade underligt då till liv

 

Långa karlafolk reste sig också ur jorden

Inga sa:

Min morgon är min egen!

Vi har alla vars en

 

Åskan och blixten satte bilarna tillrätta

på sina långa fötter och gick sin väg

Inga hade vunnit

 

För den här gången




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 168 gånger
Publicerad 2007-08-02 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*