Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
allt är ju relativt...


TYSTNADEN

Sitter i
tystnaden
som vaggar bomullsmjuk

Medan grannen klipper
sin tio kvadratmetersmatta
med Husqvarna självgående

Medan tre lastbilar jord
morrar förbi
och skallrar fönster

Medan kvinnan bredvid
skriker simultant
till sin son
och sin Golden Retriever

Medan Radio Halland
skvalar gubbtoner
genom mitt förgiftade kök

Sitter i
tystnaden.......
och väntar på dej.




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-02 15:26



Bookmark and Share


  Carlita
innerligt sött var det här, ibland är det skönt att vänta om man väntar på någon som uppfyller tystnaden vid sin ankomst :) fint jan!
2007-08-02

  aftermath
vilken hejdlös bild av ett kvarter!!
det ska ansas, skrikas å morras
bättre sitta vänta
tycker jag
2007-08-02

    ej medlem längre
Utan henne är allt annat en tystnad...
Vackert!
2007-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth