Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...inspirerad av en vän...


kvarglömt


trots de sedan länge läkta ärren
kunde den kvarglömda kniven skära nya sår

i det redan sargade hjärtat




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 387 gånger
Publicerad 2005-04-03 18:10



Bookmark and Share


  Manal
gjorde ont att läsa- men så sann
2005-04-04

  Cattis Rönn
så sant...och hjärteskärande...Bra skrivet!
2005-04-03

  vissla
fin
jag
ja... onödigt att kommentera den...
2005-04-03

  kath
de knivarna är de vassaste...
tydligheten talar och gör ont, ger mig egna minnesbilder... utan tvekan rakt in.

blir favorit
2005-04-03

  Kajsa missanpassad
Så så så så... jag blir mållös.
2005-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP