Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bli till ord

på dessa få blad vilar jag
väntandes på att våga samla mod
och bli till ord

obetydligt betydelsefulla
meningslösa meningar

av ord att viska
till dig




Fri vers av Poison Ivy
Läst 441 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-03 12:18



Bookmark and Share


  Sländan
Ibland är det så jävla svårt att få fram det man vill säga. Små ord som stannar någonstans innan läpparna. Tycker om den här!
2007-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Poison Ivy
Poison Ivy